perjantai 12. helmikuuta 2016

Asukkaat

 Hei! Nyt on aika esitellä meidän tallimme asukkaamme!
 Tässä olisi ensimmäinen meidän tallimme asukas:Emily on tämän Glitter
Horsen - tallin omistaja.
Hän on 36 vuotta vanha.
Hänellä on kaksi omaa hevosta ja yksi pieni varsa. Hevosten nimet ovat Diamond (Irlannincob tamma), Tiger
( Irlannincob ori) ja varsa nimeltään Alexa ( Irlannincob tamma).


Tässä on Caroline. Hän on 14 vuotta. Hänellä on kaksi omaa hevosta nimeltään Lyra (knapstrupper tamma) ja Choco (trakehnenin hevonen, tamma). Carolinella on myös pikkusisko nimeltään Liisa. Liisa käy myös ratsastamassa Glitter Horsen - tallilla.                
                                                                       
                                                                                                                     
                                                               
                                                         
 Tässä on Rebekka. Hän käy Olgan tunneilla. Hän on 15 vuotta. Rebekalla on oma hevonen, mutta se ei ole vielä tullut talliimme. Sillä aikaa kun Rebekka odottaa omaa hevostaan hän sai hoitohevosen nimeltään Spirit. Tuossa kuvassa onkin Rebekka, joka ratsastaa Spiritillä ilman varusteita:)
Tässä on Olga. Hän on yksi meidän Glitter Horsen - tallistamme  ratsastusopettajista. Hän on 33 vuotta vanha. Hän on tosi tiukka, mutta siitä huolimatta oppilaat pitävät hänestä.
Tässä on Ksenia. Hän harrastaa täällä meidän tallillamme vikellystä. Ksenia on 18 vuotta vanha. Hänellä on oma hevonen  nimeltään  Star ( Tennessee Walker, tamma).Tässä on Anastaasia, joka pitää pokaaliaan jonka hän voitti esteratsastus kilpailusta. Hän on 15 vuotta. Hän hoitaa hoitohevostaan Angelinaa.
Tässä istuu sohvalla Sandy. Hän on 10 vuotta. Hänen äitinsä on Emily eli Glitter Horsen - tallin omistaja ja hänen isänsä on Max. Sandylla on yksi oma poni nimeltään Beaty.


Tässä on Tom. Hän on 39 vuotta vanha. Hänellä on oma hevonenkin nimeltään Twister ( Tennessee Walker ori). Tom on myös ratsastusopettaja.
(Tom pitää tuossa kuvassa Oscaria jota rotua en valitettavasti muista). 
Tässä on Liisa, Carolinen pikkusisko. Hän käy Tomin  tunneilla. Liisa on 10 vuotta kuten Sandykin. Liisa hoitaa tällä hetkellä Steven nimistä vuonohevosta.

Tuossa kuvassa on Maripoosa. Hän on 14 vuotta. Hänellä ei ole omaa hevosta, mutta hän sai Tomilta luvan hoitaa Twisteriä ( Tennessee Walker ori). Hän käy Tomin tunneilla.
Tässä on Mia. Hän on 16 vuotta ja hän on tallityttö.

Tässä on Veera, joka käy Olgan tunneilla. Hän on 15 vuotta ja hänellä on oma hevonen nimeltään Anita ( Camarguen hevonen, tamma).Tässä on Kiia, joka on 14 vuotta ja käy myös Olgan tunneilla. Hänellä on myös oma hevonen nimeltään Pippuri, jota rotua en valitettavasti tiedä. Kiia hoitaa myös yhtä Appaloosa oria nimeltään Bruno.
Tässä on Pink, joka on 10 vuotta. Hän käy Tomin tunneilla. Tuossa kuvassa hän silittää Legenda (Husky, naaras) nimistä tallikoiraa.
Tässä on Emilyn isosisko Ella, joka on 38 vuotta vanha. Ellalla on oma hevonen nimeltään Pontus ( Hannoverin hevonen, ori). Ella hoitaa hevosia ja opettaa joskus kouluratsastusta.


Tässä on Maria, joka on 15 vuotta. Hän käy Tomin tunneilla ja hänellä on oma hevonen nimeltään Sombra (Friisiläinen hevonen, tamma).


Siinä on Max, joka on Emilyn mies ja hänen tyttärensa on Sandy. Max on 37 vuotta vanha. Hänellä on kaksi omaa hevosta nimeltään White Chocolate ( Pinto - ori ) ja White Brown ( Trakehnenin hevonen, ori ).Kiitos kun luit blogiani!:) Kirjoittelen tänne pian vielä:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti